Ви є тут

Штучна трава - сучасна тенденція

Штучна трава зроблена із синтетичних волокон. Це дасть точну подібність з природним видом трави і має багато переваг у порівнянні з натуральною травою. Основною перевагою є його низька вартість обслуговування. Штучні трави використовуються переважно для спортивних майданчиків. Є різні види штучної трави, які створюються відповідно до використання поверхні. Крім спортивних та ігрових майданчиків, штучна трава може бути використана для створення штучного газону. Житлові і комерційні газони виглядають так само природно і дають всі зручності, як і природна трава. Натуральний газон повинен підтримуватися належним чином при своєчасному зрошенні та обрізанні.

Штучні газонні трави - це синтетичні газони:

Перший штучний газонний ландшафт був фактично космічним торфом. Він був представлений світові в 1960 році, в нещодавно побудованому планетарії. Перше покоління штучної трави було у вигляді короткого волокна - короткий ворсу без заповнення. Після другого та третього покоління був представлений газон. Ці газони були введені на ринок із заповненням. Тепер його комерційні програми застосовуються в різних областях. Більшість ігрових майданчиків в даний час оформляються синтетичними газонами. Сьогодні газони використовуються на полях у бейсболі, хокеї, футболі, тенісі, гольфі, на газонах аеропортів, на галявинах перед житловими комерційними будинками. Це має свої переваги і недоліки. Але, дивлячись на з точки зору обслуговування, штучна трава має більше переваг на свою користь, ніж негативних моментів.

Все більше людей звертаються до штучного газону, і в результаті попит на продукцію штучної трави дуже високий. Причина, чому люди все більше зростає попит зміну їх натурального газону на синтетичну траву, є переважно його щодо низька вартість обслуговування. Він може витримати будь-які прояви клімату. Власник будинку може залишити газон без нагляду та піти на тривалий відпочинок. Після первісної вартості укладання це так добре, як «покласти це та забути»! Не існує вартості обслуговування і, отже, питання про витрати грошей на садівників.

Технологія кольору, що не вицвітає:

Штучні трави використовують менше води, ніж натуральна трава. Зелений колір штучної трави залишиться більш тривалий період, ніж на натуральній траві. Нові технології підтримують у штучній траві набагато більше життя; особливо це проявляється в зеленому кольорі, що не вицвітає. Технологія застосовувалася для розробки штучної трави, щоб дати кращий задовільний результат і щоб трава виглядала свіжим газоном навіть після багатьох років використання. У ваших очах штучна трава може навіть виглядати краще оригіналу. Внаслідок багатьох переваг штучного газону дедалі більше людей змінюють природний газон на штучний газон.

Укладання штучного газону власноручно:

Укладати штучну траву просто. Дотримуйтесь інструкцій компанії та укладайте правильними інструментами. Єдине, що вам потрібно, це відповідність вашим вимогам. Де ви хочете використовувати його та яка мета. Ви повинні вибрати газон залежно від використання і результат буде фантастичним.Професійні консультації у зв'язку завжди будуть корисними при виборі правильного виду трави, яка підходить вашим вимогам, які допоможуть вам отримати найкращі результати. Перед покупкою трави, якщо ви вибираєте траву самостійно, переконайтеся, що прочитані технічні деталі та вимоги. Так щоб ви були в кращому положенні при виборі правильної штучної трави, яка підходить вашим вимогам.

Читайте також:

Дізнайтесь більше про ландшафтну траву - УФ-стійкість & охорона здоров'я

Штучна трава для собак і галявин

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави