Ви є тут

Переваги штучної трави для футболу

Штучний трава CCGrass або синтетичний газон хоч і виготовлений зі штучних матеріалів але виглядає як природна трава. Покриття часто застосовують на аренах для різних видів спорту, які були призначені для натурального газону. Також штучна трава зараз активно застосовується для житлових будинків та комерційного використання. Асортимент штучної трави для футболу в компанії ССГрас дуже великий, він включає різні види та структури ниток, а також різну висоту (від 20мм. до 60мм.). Тут ви знайдете і лінзовидну структуру, і хвилеподібну, і так звану V-подібну. Залежно від необхідних характеристик, кожна футбольна команда знайде, або стадіон знайде для себе необхідний продукт. Незалежно від вибраного продукту, всі вони є засипними. Для кращих ігрових характеристик засипаються піском та гумовим гранулянтом. Це додає стабільність та комфорт для спортсменів та збільшує термін служби газону. Штучну траву для своїх футбольних полів обрали такі імениті клуби як англійський «Челсі» та грецький «Олімпіакос»

Футбольна штучна трава виготовлена із синтетичного волокна, що виглядає як природне покриття, тому все частіше ми можемо зустріти її на стадіонах. Основною причиною є обслуговування. Штучний газон не потребує поливу або обрізки. Якщо футбольний стадіон з купольним критим дахом або частково критим, то використання натурального газону важко з погляду потрапляння на нього сонячних променів. Однак у штучному газоні є і свої мінуси, до них відносяться обмежений термін служби (до 10 років), він потребує періодичного очищення.

Вперше серйозних успіхів у виробництві спортивних покриттів було досягнуто протягом 1960-х., був розроблений компанією Monsanto. Перше покоління штучної трави для футболу мало ворсові волокна, які встановлювалися без заповнення.
Друге покоління штучного газону характеризується тим, що покриття наповнювалося піском. Третє покоління це те, яке ми широко використовуємо в наш час, заповнюється не тільки піском, а й переробленою спеціальною гумою, гранулянтом. Фібрильована штучна трава має ворс від 50мм до 60мм, вона поділена на дрібні пучки. Купити футбольну штучну траву (у Києві, Харкові, Дніпропетровську) – це зробити вигідний внесок у довговічність та надійність ігрового поля.

Штучна трава для футболу має різні переваги, починаючи від ціни, закінчуючи легкістю та швидкістю монтажу. Вона має високу зносостійкість і довговічність. У сухому стані чи вогкості не впливає на ігрові характеристики. Використовується для відкритих та закритих спортивних майданчиках та стадіонах. При падіннях має відмінні амортизаційні властивості, що створює м'якість при падінні на спину, коліна. Штучна трава CCGrass для футболу несе нижчі витрати на обслуговування і проста у догляді. Вона приваблива на вигляд, забезпечує рівну поверхню без опуклості.

Читайте також:

Інструкція з укладання

Важливі причини, щоб використовувати штучну траву для спорту?</a >

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави