Ви є тут

Суттєві причини, щоб використовувати штучну траву для спорту

Заявки на купівлю штучної трави стабільно зростають з кожним днем. Її зараз можна зустріти у дворах та будинках, в офісі чи навіть на задньому дворі у навчальних закладах. Основні причини збільшення використання спортивної штучної трави це насамперед доступність, безпека, міцність і, звичайно ж, легкість в обслуговуванні. Естетично привабливий штучний газон створений для занять різними видами спорту довго прослужить і радуватиме око не один рік. Його гарний зовнішній вигляд розрахований на довгий час, а його обслуговування не вимагає будь-яких трудомістких процедур, як зрошення, обрізання тощо. Довговічність - ось основна перевага для того, щоб купити штучну траву для спорту. Отже, вам потрібен міцний ґрунт під ногами для команди налаштованої на перемогу, замість того, щоб турбуватися за натуральну траву на землі, яка втрачає свою привабливість та функціональність узимку, використовуйте штучний газон, який не втрачає свою працездатність цілий рік. Більшість із штучної трави на ринку може похвалитися дійсно тривалим використанням.  Термін експлуатації триватиме протягом більш ніж десяти років або навіть більше. Погода доказ - штучна трава для футболу, тенісу та інших видів допомагає займатися спортом у будь-яких погодних умовах. Натуральний газон може мати проблеми як із засохлими травинками і може просто зникнути, або частково прийти в непридатність через суворі кліматичні умови. Навіть проливний дощ не стане на заваді. У нашій траві ССГрас ми використовуємо спеціальні дренажні отвори, тому вода просочується крізь них дуже швидко і дає можливість гравцям не отримувати дискомфорту у грі через калюж.
Ціна ефективності – справді, обравши штучний футбольний газон, а не натуральний – це ваші збережені кошти. Вартість його обслуговування та встановлення є відносно низькою в порівнянні з природними газонами.
Відразу після футболу, теніс є найпопулярнішою спортивною грою в Україні. Штучна трава для тенісу також має великі переваги перед хардовими покриттями. Вона здатна витримати величезні навантаження та зберегти свій вигляд на тривалий термін. Наша трава має міжнародний сертифікат ITF. В останні роки корти зі штучним газоном можна зустріти на 60% майданчиків.
Штучна трава по праву вважається найкращою заміною на натуральний газон у багатьох видах спорту. Розширюється потреба на ринку, зростаюча конкурентність роблять цей продукт більш доступним для покупки і більш високим за якістю.
Читайте також:
Як встановити штучну траву своїми руками
Переваги штучної трави для футболу

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави