Ви є тут

Дізнайтесь більше про ландшафтну траву - УФ-стійкість та охорону здоров'я

При зверненні до благоустрою ландшафту, ультрафіолет (УФ) та здоров'я - два слова, які знову і знову повторювали у компанії CCGrass. Давайте дізнаємося, що хлопці з CCGrass кажуть:

Джейн - CCGrass менеджер з продукції та прихильник стандартів УФ / охорона здоров'я:

Питання: Чому ви підкреслюєте характеристики УФ/здоров'я в процесі штучного озеленення?
Відповідь: Ключові ринкові вимоги штучної трави для ландшафтного озеленення є: невицвітаючі вічнозелені, нешкідливі для здоров'я та навколишнього середовища покриття. Незалежно від того, який колір або зовнішній вигляд, промисловість завжди повинні мати на увазі ці основні фактори. УФ-стійкість & охорона здоров'я можуть ефективно задовольняти вимогам і зберігати стабільну стабільну траву.

Питання: на вашу думку, УФ-стійкість та охорона здоров'я є насправді двома важливими стандартами, ;думаєте двох стандартів залучають клієнтів?

Відповідь: Ці два стандарти підтримуються серією лабораторних тестів. Для продуктів, які можуть відповідати стандартам УФ, клієнти можуть бути впевнені, що колір не буде зникати протягом терміну гарантії. Для продуктів, які можуть відповідати стандартам охорони здоров'я, клієнти можуть бути впевнені, що продукт не принесе жодної шкоди здоров'ю людей та навколишньому середовищу.

Питання: Тоді воно має бути дуже впливовим для всієї галузі?

Відповідь: : Так, ви знаєте, штучна трава для ландшафтного дизайну була дивовижним чином розроблена тільки протягом останніх десяти років. Тим не менш, кваліфікаційні вимоги до доступу на ринок досить рідкісні. Поганої якості продукція на ринку все більше і більше, що вже призвело до неприємних досвідів користувачів. Якщо ця ситуація збережеться, ринок втратить впевненість у самій штучній траві і, нарешті, призведе до зниження ринку. Таким чином, стандарти захищатимуть ринок контролем якості.

Поділяючи думку Джейн, ми знаємо, УФ-стійкість і охорона здоров'я дуже важливі стандарти для штучної трави. Вони можуть бути не тільки цінними для клієнтів, але і віхою для промисловості. Проте, як продукт буде гарантовано задовольняти цим стандартам?

Колін – фахівець з тестування продукції CCGrass 

Питання: Як проводити весь процес тестування, щоб досягти стандартів УФ-стійкість / Здоров'я?

Відповідь: Щоб довести відповідність нашої CCGrass продукції високої УФ-стійкості та безпеки для здоров'я, ми продовжуємо працювати зі сторонніми дослідними інститутами, шукати і знаходити найкращі методи тестування. Для перевірки УФ-стійкості, як правило, приймається УФА 3000 годин випробувань штучної трави. Враховуючи місце, де сонце вище, ми прийняли UVB 3000 годин, що набагато жорсткіше, ніж UVA випромінювання. Майже всі волокна були протестовані на UVB 3000 годин міжнародним інститутом випробувань SGS.

CCGrass ландшафтне покриття можуть бути розміщені навколо нас. Показники захисту від здоров'я від важких металів і шкідливих хімічних речовин повинні бути високого значення: по-перше, ми прийняли популярну європейську норму REACH, RoHS. Тим часом, запропоновану інститутом SGS, ми приймаємо норму EN 71-3, яка виникла з тесту іграшок і сувора до наявності важких металів. Свинець особливо котролуємо в деяких областях, таких як Америка, Австралія. CCGrass продукція також проходить перевірку Американським інститутом тестування Trace Analysis доводить відсутність свинцю відповідно до стандарту Pro 65 в Каліфорнії, строгому стандарті для утримання свинцю.

Колін дав багато інформації та подробиці про два стандарти. Як ми бачимо, ці два стандарти проходять перевірку сторонніх інститутів дуже строгими методами.

Доктор Чжао – керівник відділу R&D.

Питання: Скажіть щось про два стандарти, які ми зробили?

Відповідь: Це дуже багато означає. Так як одержувач угоди - користувач, хороша стійкість проти УФ, здатність утримати траву від вицвітання і волокнистості, його здоров'я може бути в безпеці, діти і домашні тварини можуть використовувати його безпечно. Ми робили дію, перевіряючи UVA /UVB з нашим розширеним обладнанням перед масовим виробництвом, і ми представили зразки всесвітнім випробуванням, подібно EN71-3, ДОСЯГНОСТІ, RoHS і так далі. Ми не тільки говоримо, і ми також дотримуємося цього.

На підставі вищезгаданої інформації, ми можемо вірити УФ і стандарти охорони здоров'я мають велике значення та зміст усієї галузі.

Читайте також:

Штучна трава - сучасна тенденція?

Як встановити штучну траву своїми руками

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави