Ви є тут

Штучний газон для футбольного поля

Багато людей як любителів, так і професіоналів оцінили якість проведення спортивних заходів на штучному газоні, таких як футбол, хокей, теніс, гольф. Завдяки високій якості виконання, низькі експлуатаційні витрати та тривалий термін служби використання покриттів із штучної трави мають велику користь. Використання штучного газону для футбольного поля стало першим використанням таких покриттів у спорті. Синтетичний газон для футболу укладають як на бетон, так і на асфальт, які виступають як міцна основа для нього. Найчастіше футбольне поле укладають на землю, вириваючи перед тим котлован і насипають для міцності відсів і цібень різної фракції.
Нові технології та дизайн штучних газонів для футболу дають можливість футболістам, отримати той же спортивний досвід порівняно з натуральною травою на полі.
Примітним є те, що штучна трава для футбольного стадіону підійде для ігор за будь-яких погодних умов та будь-якої пори року. Рясні опади та холодна зима не обмежують ваш ігровий графік. У будь-яких погодних умовах штучний газон ідеально підходить для футбольних гравців у всьому світі, дозволивши всім випробувати задоволення від гри незалежно від погодних умов. Додатковою перевагою поля із синтетичним покриттям для гри у футбол є те, що вони гарантують безпеку, у тому числі і під час падінь, і високі ігрові характеристики. Штучна трава для футболу CCGrass (FIFA) пройшла всі необхідні сертифікати, включаючи тест безпеки G-Max, щоб переконатися, що поле є безпечним для гравців.
Якщо у вас виникли питання, пов'язані зі штучним газоном для футболу, компанія ССГрас допоможе вам купити і укласти ваш футбольний майданчик або стадіон
Читайте також:
Як встановити штучну траву своїми руками
Переваги штучної трави для футболу

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави