Ви є тут

Штучна трава для собак і галявин

Деякі з ваших питань пов'язані з собаками і натуральним газоном можуть бути надовго вирішені встановленням штучного дерну для житлових будинків. Ви не повинні шукати штучну траву для собак, всі синтетичні газони надзвичайно доброзичливі до собак. Синтетичні газони є кращим рішенням, якщо вам важко управляти своїми собаками на природному газоні. Штучні газони розроблені, щоб протистояти жорсткому використанню тваринами. Зручність для чищення, миття та висушування протягом декількох хвилин, і його ігрові умови є головною причиною, чому штучна трава вважається найкращим вибором для собак.

Газонна трава є міцною:

Синтетичні газони ідеально підходять для будь-яких домашніх господарств, оскільки вони хороші для собак будь-якої породи. Домашні улюбленці дружньо сприймають синтетичний газон і в результаті ви можете бачити, як багато домашніх тварин тварини, собачі готелі і навіть собачі будки почали будувати за допомогою штучної трави. Власники собак і люди, які мають домашніх тварин у їхньому будинку були дуже щасливі, мати штучний газон для них. Штучний газон дійсно міцний. Він виготовлений з поліпропілену та поліетилену. Ці сполуки обробляються і видавлюються в пасма і листя, які створюють пучки трави синтетичної. Ці продукти не є токсичними і не буде створювати жодної шкоди, якщо її проковтнути. Навіть великий собаку, можливо, важко копатися в синтетичному газоні через сильні шари склеювання!

Зручний газон:

Очищення та промивання це завжди простий процес зі штучною травою. Отже, ми можемо сказати, синтетична трава є кращою травою для собак. Якщо у траву собака випорожнилася, вона може бути легко очищена поливом. З тих пір, як включені належні дренажні системи не турбуйтеся про наявність води на поверхні газону. Протягом 10-15 хвилин газон буде готовий до гри. Дружній колір трави, який природний в обігу, дасть точно як натуральний газон. Ця функція допоможе собака насолодитися атмосферою, оскільки немає нічого незвичайного та немає небезпечних запахів.

Очищення буде легким:

Підтримка природного лужка завжди трудомістка річ. Частий полив і увага до деталей, у тому числі застосування пестицидів, реакція на холодний період буде завжди головною і ви можете знайти труднощі в управлінні своїми собаками. Всі ваші проблеми пройдуть зі штучною травою для собак, якою легко керувати і підтримувати. Остання дренажна система дозволяє рідини і сечі домашніх тварин просочуватися через шар синтетичного газону до дренажної системи. Навіть якщо сеча собаки має кислий характер, вона не реагує зі штучною травою та не буде якихось пошкоджень для трави.

Зручність:

Порівнюючи природний газон і штучний газон: ви ніколи не отримаєте зручність миття і очищення природного газону, якщо ваша собака оговтується на ньому. Будь-який штучний гарний для ваших собак, і ви не повинні шукати ексклюзивну штучну траву для собак!

Читайте також:

Як встановити штучну траву своїми руками

Ландшафтна штучна трава — це сучасне рішення щоб мати зелений газон

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави