Ви є тут

Ландшафтна штучна трава - це сучасне рішення, щоб мати зелений газон.

Всі хотіли б мати гарний газон для свого будинку. Ландшафтна штучна трава-недороге рішення, щоб отримати красивий газон, який не має будь-яких повторюваних експлуатаційних витрат на технічне обслуговування. Отже, гарний природний вигляд, штучний газон може доставити радісний час у житті, коли ви проводите його з сім'єю і друзями. Штучний газон дійсно звільнить вас від рутини регулярних ремонтів і поливу. Маючи природний газон, ви стикатиметеся з багатьма обмеженнями і ви не зможете просто залишити його без нагляду. Регулярний полив і підживлення обов'язкове і коштуватиме вам набагато дорожче.

Ваша субота вільна від зобов'язань з управління газоном:

Дивлячись з точки вигод штучного покриття, є вражаючі факти, які слід враховувати. Це звільнить вас в суботу вранці від енергійних заходів, які необхідно зробити, якщо у вас є природний газон. його ідеальним і простим у використанні.

Ландшафтна китайська штучна трава легка в вмісті. Це справді гарне рішення для власників будинку. Там не буде ніяких сезонних впливів, якщо ви встановите штучний газон для вашого ландшафту. Хороший вид це газон це дійсно те, що кожен власник будинку хотів би мати. Але утримувати газон в гарному виді стоїть зусиль і це дійсно дуже важко. Окантовка, покос і очищення від сміття - це дійсно важко. Крім того, у вас є достатньо часу у ваших вихідних або святах, щоб зробити всі ці роботи? Вирішення цієї проблеми в тому, щоб найняти когось для цієї роботи. Це буде щось коштувати вам. Але, ви можете позбутися всіх цих проблем, як тільки придбаєте ландшафтну штучну траву. Ви повинні просто зробити це один раз, і вона буде залишатися там. Це теж вимагає технічного обслуговування, але не настільки стомливого, як повинен бути для природного зеленого газону.

Скільки поливу потрібно?

Вам не потрібно поливати штучне покриття, якщо ви вирішили встановити штучну траву. Це дозволить заощадити чимало води. Не лише економія грошей, це допомагає зберегти безпосередньо дорогоцінні водні ресурси. Це означає, що ви опосередковано сприяєте збереженню навколишнього середовища. Коли ми маємо альтернативні ресурси, щоб зберегти нашу галявину здоровою та зеленою, ми не повинні витрачати дорогоцінну воду для благоустрою.

Правильна дренажна система:

Штучний газон хороший для домашніх тварин. Штучні волокна вільні від хімічної реакції та алергії, так що ваші діти та домашні тварини повністю можуть насолоджуватися граючи. Там немає необхідності у воді, і тому немає ніякої можливості отримання каламутної, навіть після хорошого дощу. Єдине, при підготовці штучного газону, власне дренажна система має бути встановлена. Вода буде швидко зливатись і ваш газон буде готовий досить скоро.

Штучна трава зберігає інтер'єр вашого будинку, а також газон завжди чистий. Можливість попадання бруду або бруд у вашому будинку є мінімальною навіть під час хорошого дощу. Сучасне рішення, щоб зберегти вигляд вашого газону зеленим, безумовно, шляхом використання ландшафтної штучної трави.

Читайте також:

Дізнайтесь більше про ландшафтну траву - УФ-стійкість & охорона здоров'я

Штучна трава для собак і галявин

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави