Ви є тут

Штучна трава в сучасному інтер'єрі

Сьогодні у світі тенденція до застосування штучної трави стає все очевиднішою, майже всі великі спортивні поля для футболу, хокею, тенісу, обладнані саме цим синтетичним покриттям.
І це зовсім не дивно, адже на відкритому повітрі штучний газон дає низку переваг щодо натуральної трави. Це і відсутність бур'янів, простий і легкий догляд, довговічність та можливість використання цілий рік у будь-яку погоду.
Але що ми знаємо про використання штучної трави всередині приміщення? На заході вже давно можна зустріти таке покриття в квартирах, магазинах, офісах.
Все частіше штучний газон використовують як килим, по якому так само приємно ходити і на якому легко можна виставляти меблі.
Незвичайною буде інсталяція штучної трави на стіни і навіть стеля, таке рішення часто можна зустріти у фітнес-клубах, ресторанах. Зелений колір істотно пожвавлює інтер'єр і робить його ближчим до природи.
Використовуйте, наприклад, шматок штучного газону замість брудозахисного покриття як килимок дверей. Це може завадити вам підсковзнутися на слизькій підлозі, особливо коли йде дощ або сніг. 
Хорошим вибором буде використання штучної трави дитячої кімнати чи дитячого садка. У цьому випадку можна створити невелике футбольне поле або просто зелений лужок.
Переваги штучної трави для використання в приміщенні очевидні:

  1. Вона має гарний зовнішній вигляд, привабливий зелений дизайн, який пожвавлює ваш внутрішній простір. Ідеальний варіант для патіо, літніх кухонь чи зони відпочинку.
  2. Порівняно з традиційним килимом, штучний газон є досить стійким до стирання, легко протистоїть серйозним навантаженням, не боїться води, легкий у догляді
  3. штучна трава стійка до вицвітання та ультрафіолету, екологічно чиста, в ній не заведуться комахи

Для більшості з нас застосування газону стане цікавою річчю, адже ви зможете відчути дотик із природою у житловому приміщенні. Штучна трава доступна в різних моделях та розмірах. Якщо у вас є будь-які інші питання, зв'яжіться з нами у будь-який час, ми з радістю підкажемо та поділимося нашим досвідом у використанні штучної трави в будинках, квартирах та офісах.

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави