Ви є тут

Яку штучну траву вибрати для газону?

Штучне покриття не вигоряє на сонці, не вимерзає взимку і не псується від дощу тому штучна трава може використовуватися для створення газонів у парках, садах та на присадибних ділянках, а також футбольних полів, ігрових майданчиків та інших спортивних об'єктів. Вона є безпечним та комфортним покриттям для дитячих майданчиків, знижує ризик отримання травм під час падіння. Завдяки газону територія виглядає більш доглянутою та сучасною.

Вибір штучної трави для газону

Існує два основних типи штучного газону: інверсійний та двошаровий. Інверсійний має природніший зовнішній вигляд, але він менш зносостійкий, ніж двошаровий газон. Двошаровий газон має більш високу міцність.

При купівлі трави для газону варто звернути увагу на такі параметри:

  • Висота ворсу. Визначає його зовнішній вигляд та експлуатаційні властивості. Для ділянок з інтенсивним використанням, таких як дитячі майданчики чи спортивні поля, рекомендується вибирати газон із висотою ворсу 30-40 мм. Для ділянок з менш інтенсивним використанням, таких як прибудинкові території або зони відпочинку, можна вибрати газон із висотою ворсу 20-30 мм.

  • Щільність. Щільність газону визначає його міцність та довговічність. Чим вища щільність, тим міцнішим і довговічнішим буде газон.

  • Матеріал ворсу. Найчастіше це поліпропілен, поліестер чи поліамід. Поліпропіленовий ворс є найпоширенішим та недорогим варіантом. Поліестерний довговічний, але дорожчий. Поліамідний ворс є довговічним варіантом, але він також є найдорожчим.

Якщо газон планується активно використовувати, наприклад, для ігор або занять спортом, потрібна трава з високою щільністю та висотою ворсу.

Umall пропонує найкращі ціни на траву для газону

Купити траву для газонуоптом і вроздріб можна в Ukrainian Mall. Це легко зробити. Вибираєте потрібний товар та оформляєте заявку через інтернет. У каталозі представлений гарний асортимент, що дозволяє підібрати необхідні параметри.

Ключеве завдання маркетплейсу – організація зручного пошуку товарів та послуг для користувачів та збільшення продажів для інтернет-підприємців. На торговому майданчику всі товари можна замовити у будь-який зручний час із доставкою додому. Наявність на складі, оперативна доставка, хороший вибір та низька ціна – головні переваги вигідної співпраці з Umall.

 

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави