Ви є тут

Штучна трава на стіні

В останні роки штучна трава користується величезною популярністю. Багато хто використовують цей продукт як частину дизайну тераси чи балкону. Вона також дуже добре підходить для саду, оскільки штучна високоякісна трава може ідеально імітувати справжній газон. Однак він не вимагає складного догляду у вигляді скошування або поливу, що означає велику зручність. Відомо, що штучний газон — це чудова ідея для прикраси землі. Але що робити, якщо ви хочете прикрасити таким чином стіну у своєму будинку? Чи можливо наклеїти на стіну штучну рослинність


Штучні газони на стіні - чи варто воно того?

Якісна штучна трава може виглядати дуже естетично. Вона чудово імітує справжній газон, тому багато хто вважає за краще стелити таку траву на терасі або в саду. Відсутність необхідності догляду — це те, що робить штучну траву такою популярною.

Висока якість штучної трави — ось чому багато хто воліє наклеювати її на стіну. Здається, це досить абстрактна ідея. Однак на практиці штучна трава на стіні може виглядати справді вражаюче. Вона пропонує незвичайні можливості для дизайну інтер'єру та у поєднанні з правильним освітленням може створити унікальну атмосферу в приміщенні.

Як встановити штучну траву на стіні?

Штучна трава на стіні чудово виглядає в поєднанні з трохи темнішим інтер'єром і білим світлодіодним освітленням. Дерев'яні меблі та аксесуари, такі як акваріуми, також сприяють тому, щоб штучна трава в кімнаті виглядала ефектно. Як бачите, спокуса наклеїти штучну траву на стіну безперечно варта того. Проте встановлення штучної трави на стіні досить проблематичне. У разі гладкої бетонної стіни необхідно використовувати відповідний спеціальний продукт для забезпечення належного прилипання штучної трави до стіни. Хорошим рішенням може стати використання універсального клею або рідких цвяхів, які скріпляють штучний матеріал із бетоном. Також цікавою ідеєю може бути встановлення OSB на стіні, а потім приклеювання до неї штучної трави. Рекомендуємо для надійності прикріпити траву шурупами. Ворс газону досить густий і зможе приховати капелюшки.
Якщо штучна трава укладатиметься на гіпсову стіну, то можна використовувати степлер у поєднанні з універсальним клеєм або рідкими цвяхами. Клей або рідкі цвяхи вибирайте зі швидким схоплюванням, оскільки покриття досить важке і проблематично тривалий час фіксуватиме його в одному положенні.

Доставка Безкоштовна*
  • - самовивіз із нашого складу
  • - на відділення перевізника
  • - доставка на об'єкт
Оплата
  • - без ПДВ
  • - з ПДВ
  • - на картку Приватбанку
Вашу заявку успішно відправлено! Чекайте на наш дзвінок.
або дзвоніть

Види штучної трави